Oj vad seg jag varit här inne

Förlåt mig, ni som brukar kika in här!
Lite segt i skrivarfingrarna :), men nu ska ni få lite uppdatering iallafall!

I torsdags åkte vi på en lite sportlovskryssning med Birka Paradise. Barnen älskar att åka de där "stora båtarna", som Alexander säger :) och eftersom det var sportlov så var det extra mycket aktiviteter för barnen. Lillefot från Landet för längesedan var där, det var godisbingo, dansbus, karaoke för barn, skattjakt, pysselverkstad, ansiktsmålning och skattjakt!
Tyvärr blev Em väldigt sjösjuk (jag med för den delen) precis när skattjakten skulle börja, så hon och jag fick spendera en bra stund ute på däck och missade det :(. Alexander tyckte inte det var en bra idé att springa runt med en grupp andra människor i ordnad trupp så han var inte med så länge han heller. Men de fick varsin t-shirt iaf!

Vi gick ner till Taxfreen och gick loss på godiset istället och Em köpte sig en Barbie medan Alexander valde, håll i er nu, EN BIL! Hihi.

När vi åt lunch var det en herre vid namn Daniel Yngwe som stod för underhållningen, rätt duktig snubbe, och Alexander älskade det. Satt och klappade i takt och diggade.

Fick tyvärr inte så bra bilder då vi bara hade mobilerna med oss men ni ska få det som finns:


Em testar bikinin innan avfärd (dessvärre kunde vi aldrig nyttja poolen :( )

Lillefot tog emot oss ombord


Det skulle övas in läskiga miner för att skrämma sjörövarna
på skattjakten


Hua! ;)


Alexander njuter av musiken och sin nya bil


En Minipussi med Sips? Någon?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0